TEAM

Willemien Molenaar en Anne-Linde Zijlstra zijn de tandartsen van Mondzorg Muiden. Zij hebben beiden al vele jaren een tandartspraktijk in Haarlem. Hun privé situatie is in de loop der jaren veranderd en zo is het idee van Mondzorg Muiden ontstaan. Zij behandelen hun patiënten zoals zij zelf behandeld zouden willen worden en willen hun patiënten voorzien van een werkend en gezond gebit.Dat betekent eerlijk en transparant zijn, de beste mondzorg bieden. De focus ligt op het welzijn van de patiënt en het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Je wordt er altijd behandeld door dezelfde tandarts.


Wil je je bij ons inschrijven? Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënt Afspraak maken

Tandartsen

Sinds 2011 ben ik afgestuurd aan de ACTA in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk. Verder ben ik me gedurende de jaren door middel van cursussen en opleidingen verder gaan specialiseren op het gebied van mondgewoontes, kaakgroei, klein chirurgische ingrepen (frenulotomiën) en restauratieve tandheelkunde. 

Op dit moment werk ik in mijn eigen praktijk binnen een groepspraktijk in Haarlem. Voor iedere patiënt stel ik een individueel behandelplan op waar ik streef naar duidelijkheid, transparante zorg, no-nonsense en kwaliteit.

Samen met mijn partner heb ik 2 zonen en een hond. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lekker eten, sporten, reizen, motorrijden, wandelen en leuke dingen doen met familie en vrienden. 

Werkt op Maandag, Dinsdag en Vrijdag

Willemien Molenaar

BIG nr: 49914797502

In 2004 ben ik afgestudeerd als tandarts algemeen practicus aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een drietal jaren in vele praktijken te hebben waargenomen om me zoveel mogelijk te oriënteren ben ik mijn eigen praktijk gestart binnen een grote groepspraktijk in Haarlem. In de loop der jaren heb ik me ontplooid in allerlei tandheelkundige richtingen. 

Onderdeel van mijn tandheelkundige visie is het uitzoeken van de oorzaak van gebitsproblemen, en niet alleen symptoombestrijding. Mijn specifieke interesse gaat uit naar de oorzaak en de behandeling van gebitsslijtage, esthetische tandheelkunde, chirurgische extracties, suprastructuren op implantaten en kroon-en brugwerk.

Momenteel ben ik een orthodontische vervolgopleiding aan het volgen. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en we hebben een hond. Naast mijn werk sport ik (hockey, bootcamp, skiën), houd ik van buiten zijn met o.a. onze hond, klassieke muziek en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Werkt op Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Anne-Linde Zijlstra

BIG nr: 39062133102

Mondhygiënist

Werkzaam op Donderdag

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland/ACTA in Amsterdam als Mondzorgkundige. Sindsdien heb ik in verschillende vrijgevestigde mondhygiënepraktijken en algemene tandartspraktijken gewerkt.
Naast een professionele behandeling, doe ik er graag alles aan om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook angstpatiënten behandel ik met veel geduld en zorg. 

Naast het werken in de praktijk blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vak, door bij- en nascholing en het bijwonen van congressen. Ook ben ik lid van NVM-mondhygiënisten, de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland.

Werkt op Vrijdag

Dashne Abdullah

Werkzaam op Dinsdag

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland/ACTA in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik op verschillende werkvlakken ervaring opgedaan zoals kindertandheelkunde en parodontologie.

Na mijn studie ben ik op meerdere plekken werkzaam geweest, waaronder de algemene praktijk en het ziekenhuis. Momenteel ben ik werkzaam in een algemene praktijk en werk ik daarnaast met MRA’s tegen slaapapneu. 

Tijdens mijn werk leg ik samen met de patiënt de focus op het creëren en behouden van een gezonde mond. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt in de stoel.

In mijn vrije tijd hou ik van koken, reizen en sporten. Veel tijd doorbrengen met familie en vrienden vind ik belangrijk.

Werkt op Maandag, Dinsdag en Vrijdag

Karlijn Beers

Preventie-assistente

Tandartsassistente

Ik ben nu in opleiding als tandartsassistente en loop stage bij Mondzorg Muiden. Per februari hoop ik mijn diploma te halen en verder te kunnen groeien in de praktijk.

Mijn hobby's zijn sporten, koken en leuke dingen doen met vriendinnen.

Werkt op Maandag, Dinsdag en Vrijdag

Irini Strilakos

Wij zijn lid van: