Betaling

Wij werken met Infomedics

Indien mogelijk zal Infomedics uw nota, of een deel van uw nota, rechtstreeks incasseren bij uw zorgverzekeraar. Voor het eventueel resterende bedrag zult u een nota ontvangen van Infomedics. U kunt de nota van Infomedics ongeveer 2 weken na uw behandeling (meestal per mail) verwachten.

Voor vragen omtrent (de hoogte van) uw vergoeding dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeringsmaatschappij. 

Voor alle overige vragen omtrent uw nota kunt u terecht bij Infomedics of via 036 – 20 31 900.

Ook wanneer u het niet eens bent met de nota, kunt u hierover contact opnemen met Infomedics.Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 – 20 31 900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Indien uw rekening door Infomedics overgedragen is aan het incassobureau, kunnen wij, zolang deze rekening openstaat, uw volgende behandeling niet meer via Infomedics bij u in rekening brengen. In dit geval dient u uw behandeling direct contant te betalen.


Website Infomedics: www.infomedics.nl
Infomedics Servicedesk: 036 – 20 31 900

De afhandeling van de nota wordt door Infomedics verzorgd. De betalingsvoorwaarden zijn bij Infomedics gedeponeerd en kunnen daar opgevraagd worden. Patiënten binden zich aan de Algemene Betalingsvoorwaarden van Infomedics indien zij zich bij ons in de praktijk aanmelden.