INSCHRIJVEN

Je kan ons inschrijfformulier invullen en een intake afspraak voor de tandarts en/of mondhygiëniste plannen in onze online agenda. 

Wil je graag dat we je terug bellen? Stuur ons dan een mail, zodat wij telefonisch contact met je opnemen. Wij begrijpen dat je het belangrijk vindt om snel van ons te horen. Wanneer je een mail stuurt, streven wij ernaar binnen 2 werkdagen telefonisch of per mail contact met je op te nemen om een afspraak in te plannen. Wij hanteren geen wachttijden waardoor wij direct de zorg kunnen verlenen die je nodig hebt.
Eind november ronden wij de verbouwing af. Per 1 december starten wij met het behandelen van patiënten. 

Eventuele pijnklachten behandelen wij na een eerste bezoek (intake) aan onze praktijk. Mocht je vóór de intake klachten hebben, dan adviseren wij deze klachten nog door je huidige tandarts te laten behandelen.


Tijdens de eerste kennismaking inventariseren wij jouw wensen en beoordelen wij de gezondheid van jouw mond door klinisch onderzoek en het maken van röntgenfoto’s.

Daarnaast zullen wij je vragen een gezondheids-anamneselijst met ons door te nemen. Dit om de relaties tussen mond en de rest van het lichaam vast te leggen. Dit biedt ons beiden een goed uitgangspunt, om jouw gebit sterker, gezonder en mooier te maken.

Verder ontvangen wij graag jouw gegevens van de vorige tandarts voorafgaand aan de eerste afspraak, zodat wij een goed beeld hebben van jouw tandheelkundige historie. Het liefst ontvangen wij dit per mail. Neem bij de eerste afspraak een legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee.

Wilt u zich inschrijven met uw hele familie dan kunt u 1 ouder inschrijven en een mail sturen naar info@mondzorg-muiden.nl met naam, geboortedatum en BSN van de overige familieleden. Dan kunnen wij u als gezin koppelen en indien gewenst een gezinsafspraak inplannen.

Wij zijn lid van: